Zajazd Zaścianek - Rajdy Konne
Restauracja zajazd zaścianek Katering Zajazd ZaścianekOrganizacja imprez Zajazd ZaścianekMenu Zajazd Zaścianek Noclegi Zajazd Zaścianek Galeria Zajazd ZaścianekKontakt Zajazd ZaścianekStajnia Zaścianek

 

Stajnia Zaścianek

CATERING DLA FIRM - MENU

konie

Przykładowe Menu:

1. Wigilia

2. Obsługa szkoleń , prezentacji, konferencji

3. Bankiety

 

Zajazd - stajnia Zaścianek

 

 

WIGILIA

Oferujemy:

  • wigilie w firmie
  • świąteczne potrawy do biura, salonu, przedsiebiorstwa

 

Potrawy na Wigilię:

  • barszcz czysty z pasztecikami
  • zupa rybna
  • karp z pieczarkami
  • łosoś saute
  • pierogi z grzybami i kapustą
  • pierogi z soczewicą
  • kapusta z grzybami
  • krokiety

 

Przekąski:

  • szczupak faszerowany
  • ryba po grecku
  • karp w galarecie
  • łosoś w galarecie
  • sandacz w galarecie
  • ryba w zalewie octowej
  • ryby wędzone
  • tartinki wigilijne z pastami rybnymi i krabowymi
  • śledzie z rodzynkami
  • śledzie w oleju
  • śledzie w śmietanie
  • sałatka śledziowa
  • sałatka ziemniaczana
  • sałatka jarzynowa

 

Słodkości:

  • makowiec
  • sernik
  • piernik
  • keks

Zapewniamy świąteczną dekoracje stołu, opłatek, kolędy.

 

Zajazd - stajnia Zaścianek

 

 

Obsługa szkoleń , prezentacji, konferencji

 

Oferujemy:

  • Tartinki
  • Koreczki
  • Kruche babeczki
  • Przekąski "konferencyjne" (orzeszki, paluszki, chipsy, ciasteczka)
  • Owoce
  • Ciasta: sernik, szarlotka
  • Sałatki: grecka, z krabów, z kurczaka, z tuńczykiem
  • Pieczywa mieszane
  • Deska serów
  • Półmiski wędlin i mięs faszerowanych
  • Kawa Thibo (175 ml/ os.), śmietanka, cukier
  • Herbata Lipton (175 ml/ os.), cytryna, cukier
  • Soki owocowe 300 ml./ os.
  • Woda mineralna gazowana i niegazowana - 300 ml./ os.

 

Zajazd - stajnia Zaścianek

 

 

BANKIETY

 

Na gorąco::

  • zupa gulaszowa
  • roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem
  • warzywa, ryż, ziemniaki opiekane

 

Przekąski zimne:

  • indyk w galarecie
  • schab ze śliwką
  • sałatka grecka
  • sałatka nicejska
  • sałatka z grillowanym kurczakiem
  • sałatka jarzynowa
  • jajka w majonezie
  • deski mięs pieczonych (karkówka, schab, szynka ) podana z marynatami
  • deski wędlin
  • kanapki koktajlowe na pieczywie pszennym ze świeżymi warzywami oraz:
    • szynką
    • salami
    • serami żółtymi i brie
  • kanapki koktailowe z sałatami i łososiem wędzonym
  • szparagi w szynce z sosem tatarskim
  • pomidory faszerowane sałatką
  • mini szaszłyki owocowe z kurczakiem
  • koreczki serowo owocowe
  • krakersy z pastą rybną
  • roladki rybne
  • ciasta
  • owoce
  • napoje

 

Dodatkowo:

  • Pieczone prosię faszerowane - koszt 40 zł/kg.
Jazda konna w Augustowie