CATERING DLA FIRM - MENU

Przykładowe Menu:
1. Wigilia
2. Obsługa szkoleń , prezentacji, konferencji
3. Bankiety

WIGILIA
Oferujemy:
- wigilie w firmie
- świąteczne potrawy do biura, salonu, przedsiebiorstwa
Potrawy na Wigilię:
- barszcz czysty z pasztecikami
- zupa rybna
- karp z pieczarkami
- łosoś saute
- pierogi z grzybami i kapustą
- pierogi z soczewicą
- kapusta z grzybami
- krokiety
Przekąski:
- szczupak faszerowany
- ryba po grecku
- karp w galarecie
- łosoś w galarecie
- sandacz w galarecie
- ryba w zalewie octowej
- ryby wędzone
- tartinki wigilijne z pastami rybnymi i krabowymi
- śledzie z rodzynkami
- śledzie w oleju
- śledzie w śmietanie
- sałatka śledziowa
- sałatka ziemniaczana
- sałatka jarzynowa
Słodkości:
- makowiec
- sernik
- piernik
- keks
Zapewniamy świąteczną dekoracje stołu, opłatek, kolędy.

Obsługa szkoleń , prezentacji, konferencji
Oferujemy:
- Tartinki
- Koreczki
- Kruche babeczki
- Przekąski "konferencyjne" (orzeszki, paluszki, chipsy, ciasteczka)
- Owoce
- Ciasta: sernik, szarlotka
- Sałatki: grecka, z krabów, z kurczaka, z tuńczykiem
- Pieczywa mieszane
- Deska serów
- Półmiski wędlin i mięs faszerowanych
- Kawa Thibo (175 ml/ os.), śmietanka, cukier
- Herbata Lipton (175 ml/ os.), cytryna, cukier
- Soki owocowe 300 ml./ os.
- Woda mineralna gazowana i niegazowana - 300 ml./ os.

BANKIETY
Na gorąco::
- zupa gulaszowa
- roladki z kurczaka faszerowane szpinakiem
- warzywa, ryż, ziemniaki opiekane
Przekąski zimne:
- indyk w galarecie
- schab ze śliwką
- sałatka grecka
- sałatka nicejska
- sałatka z grillowanym kurczakiem
- sałatka jarzynowa
- jajka w majonezie
- deski mięs pieczonych (karkówka, schab, szynka ) podana z marynatami
- deski wędlin
- kanapki koktajlowe na pieczywie pszennym ze świeżymi warzywami oraz:
- szynką
- salami
- serami żółtymi i brie
- kanapki koktailowe z sałatami i łososiem wędzonym
- szparagi w szynce z sosem tatarskim
- pomidory faszerowane sałatką
- mini szaszłyki owocowe z kurczakiem
- koreczki serowo owocowe
- krakersy z pastą rybną
- roladki rybne
- ciasta
- owoce
- napoje
Dodatkowo:
- Pieczone prosię faszerowane - koszt 40 zł/kg.